GERIJPTE STERKE DRANK

Eigenlijk kan Barrel-tea van elke soort en merk een alcoholvrije variant maken, met het unieke karakter van die drank. Het vat moet o.a. oud genoeg zijn. Maar er zijn nog meer voorwaarden. Achter op envelopje waar het zakje in zit kunt je informatie vinden waar de drank vandaan komt. 

Deze vier dranken heeft Barrel-tea standaard in het assortiment zitten. Wil je ze allemaal proberen? Koop dan de premium collection met glas voor de beste beleving! . Dan heb je een prachtig blik voor tussen je whiksy collectie en vul je hem later aan met je favoriete refill

SAMENWERKINGEN

Barrel-tea gaat zijn eerste samenwerking aan met Destilleerders. 

Zo kan echt iedereen op zijn eigen manier genieten van sterke drank!

GOED OM TE WETEN

“ANDERS WERDEN DE VATEN OPGESTOOKT”

Aan het einde van de cyclus, waar ze voorheen werken opgestookt om de ketel te verwarmen, zijn ze voor Barrel-tea perfect! Ze zitten vol met Aroma’s van de drank. 

Vat

“DIE ZAKJES LIJKEN WEL PLASTIC?”

Maar zijn het zeker niet! Ze zijn van PLA en mogen dus gewoon in het groen afval! Ook het envelopje is Biologisch afbreekbaar plastic! 

“ZITTEN ER OOK THEE BLAADJES IN?”

NEE, NEE, en nogmaals NEE! Er zitten echt alleen maar eiken snippers in het zakje! De snippers zijn verantwoordelijk voor alle smaak, geur en kleur!